Beltone

A természetes hangok

Hogyan válasszunk hallókészüléket?

Az alapján, ahogy élünk és ahogy hallunk! Ma már bőven található hallókészülék, minden méretben és színben, minden tudásszinten és szolgáltatásokkal felruházva. hogyan válasszunk? Adunk egy tippet hogyan kell ezt!

Csendes élet

Elsősorban otthonunkban, kisebb társaságban zajlik életünk. Néhány családi esemény, karácsony, szülinapok, de ezen kívűl szűk családi körben élünk...

Hétköznapi élet

Az élet normál lefolyású. Társasági rendezvények, piac, templom, utazás, család és munka. Többre van szükségünk, nagyobb kihívást támaszt ez a mindennapokban a hallásunkra is.

Aktív élet

Sokszor vibrál az élet körülöttünk. Koncertek, színház, sport, csoportos találkozó, szórakozás, munkahely, gyakori telefonálás, zene. Minden kell ahhoz, hogy a hiányzó részek és információk meglegyenek.

Ha bármelyik élet közel áll ahhoz, ami az önét jellemzi, akkor az annak megfelelő tudású készülékre van szüksége! Mi van ha nem ez alapján dönt? Két lehetőség van. Az egyik esetben a szükségesnél jobbat adnak. Ebben az esetben a készülék minden helyzetben kellő támogatást ad, viszont ön sokkal többet fizet ezért, mint szükséges lenne. Egyébként ez a kisebb baj! A második esetben a készülék tudása kisebb, mint a szükséges szint. Ebben az esetben pont akkor nem fogunk hallani, amikor pont szükségünk lenne rá, aminek a vége a többszöri szakember felkeresése, majd a kudarcok után a készülék a fiókban landol sok pénzért! Ennek semmi értelme nincs! A Megfelelő készüléket kell venni, olyan audiológus szakemberektől, akik etikusan és szakmailag jó minőségben dolgoznak, mint például a független Auditus csoport tagjai (www.auditus.hu). 

Részletes információról személyesen tájékozódhat nálunk vagy a www.beltone-hearing.com oldalon.

Beltone Trust:

Több neves díjat elnyert család. Mindent tud, amit ma tudhat egy hallókészülék. Okostelefonokkal szervesen együttműködik, onnan állítható a legtöbb funkciója. Letölthető ingyenes applikációk segítségével alkalmas arra, hogy pontosan tudja, hogy hol hagyta a készülékét. A legújabb generáció újdonsága az, hogy a programozó audiológus szakember távolról is tudja teljes mértékben állítani a felhasználó készülékét, így már nem szükséges csak állításért felkeresni a szaküzletet, audiológiát. Minden készülék cseppálló.

Beltone Legend:

Nagy tudású 2. generációs okostelefon kompatibilis család. Alkalmas a két készülék folyamatos kommunikációjára. Iparági vezető hangirányítottságának köszönhetően kiválóan azonosítható vele bárhonnan is jön a hang, így zajos környezetben jobban hallhat viselője. A család minden tagja cseppálló.

Beltone First, Boost és Boost+:

A teljes szabadság ígérete! A világ első IPhone és okostelefon kompatibilis készüléke. A kihelyezett hangszórós változatban elérhető First és a BTE Boost nagyszerű hangzást és remek szolgáltatást nyújt. A 2.4Ghz frekvencia megbízható wireless lehetőséget nyújt akár kiegészítőkkel is kapcsolódni TV, Zenelejátszóhoz, vagy bármilyen más eszközhöz. Életre tervezve csepp és környezetálló. 

Beltone Promise

Nagyszerű hangzás, rengeteg beszédértést segítő rendszer és 2. generációs 2,4GHz csatlakozási lehetőség. Nagy szabadságot ad felhasználójának prémium hangzást ígérve. A teljes család cseppálló.

Beltone Ally:

Remek teljesítmény és 2.4GHz-es kapcsolódási képesség. Kiegészítőkkel nagyszerűen használható, nagyszerű hangzása van és közepesen neház zajkörnyezetekben megoldja felhasználója gondjait. A teljes család természetesen cseppálló.

Beltone Origin:

A bevált technológia. A készülék azoknak jó választás, akik egy jó hallókészüléket akarnak, de nincs szükségük a 2.4GHz-es kapcsolódásra. Nagyszerű ár-érték arány. Cseppálló.