Hallókészülékek és hallásjavítás

Az élet zajlik, mint a jég. A hallás nélkül ezt nem érzékelhetné...

Hagyományos Hallójárati és Fülmögötti Hallókészülék

A világ egyik leginnovatívabb hallókészülék cége 1940 óta. Egy lelkes Chicago-i mérnök ember Sam Posen az 1930-as években szeretett volna segíteni egy hallássérült barátjának és készített egy akkori hallókészüléket. Ez olyan jól sikerült, hogy egyre többen jöttek és kértek segítséget és így hallókészüléket...

Ma a Beltone sokadik virágzását éli már és a GN csoport tagjaként jelenleg is a technológia egyik éllovasa. Nagyon természtes hangzás, iparági éllovas kapcsolódás okostelefonhoz direkt módon és bizonyos családok kiegészítőkkel. 

Beltone Trust: 

Több neves díjat elnyert család. Mindent tud, amit ma tudhat egy hallókészülék. Okostelefonokkal szervesen együttműködik, onnan állítható a legtöbb funkciója. Letölthető ingyenes applikációk segítségével alkalmas arra, hogy pontosan tudja, hogy hol hagyta a készülékét. A legújabb generáció újdonsága az, hogy a programozó audiológus szakember távolról is tudja teljes mértékben állítani a felhasználó készülékét, így már nem szükséges csak állításért felkeresni a szaküzletet, audiológiát. Minden készülék cseppálló.

Beltone Legend:

Nagy tudású okostelefon kompatibilis család. Alkalmas a két készülék folyamatos kommunikációjára. Iparági vezető hangirányítottságának köszönhetően kiválóan azonosítható vele bárhonnan is jön a hang, így zajos környezetben jobban hallhat viselője. A család minden tagja cseppálló.

Beltone First, Boost és Boost+:

A világ első IPhone és Okostelefon kompatibilis készüléke. A kihelyezett hangszórós változatban elérhető First és a BTE Boost nagyszerű hangzást és remek szolgáltatást nyújt.  A 2.4Ghz frekvencia megbízható wireless lehetőséget nyújt akár kiegészítőkkel is kapcsolódni TV, Zenelejátszóhoz, vagy bármilyen más eszközhöz.

Beltone Ally:

Remek teljesítmény és 2.4GHz-es kapcsolódási képesség. Kiegészítőkkel nagyszerűen használható, nagyszerű hangzása van és közepesen neház zajkörnyezetekben megoldja felhasználója gondjait. A telejs család természetesen cseppálló

Beltone Origin:

A bevált technológia. A készülék azoknak jó választás, akik egy jó hallókészüléket akarnak, de nincs szükségük a 2.4GHz-es kapcsolódásra. Nagyszerű ár-érték arány. Cseppálló.

További információ a Beltone oldalon.

Hallókészülékeink méretei

Beltone Kihelyzett Hangszórós Hallókészülékek (RIE)
Beltone Fülmögötti Hallókészülékek (BTE) 
Beltone Hallójárati Hallókészülék (ITC)
Beltone Láthatatlan Hallójárati Hallókészülék (IIC)
Beltone Mélyhallójárati Hallókészülék (CIC)

Speciális hallókészülékek

BHM

Fantasztikus Minőség Ausztriából! Egyedi hallókészülékek azoknak, akik nem a hagyományost akarják, vagy más kell! Szemüvegszáras légvezetéses és csontvezetéses hallókészülék, A világ legerősebb csont-és légvezetéses hallókészüléke, amely egy dobozos készülék. Csontvezetéses Fejpántos készülékek. Minden, ami csak kellhet! Bővebben a BHM oldalon.


Hearables

Nuheara

A Nuheara IQBuds Boost egy nagyon egyedi termék. Olyan személyeknek való eszköz, akik mindent akarnak. Az eszköz egy nagyon magas szintű érintőfelülettel bíró fülhallgató, ami Bluetooth kapcsolattal kapcsolódik telefonhoz, tablethez. Zenét tudsz hallgatni, ki tudod zárni a világot, ha túl sok és hangos. HA akarod fel tudod erősíteni a veled beszélgető hangját és a környezet zaját csendesíteni. Kapcsolódhatsz SIRI-hez. Van benne hallásmérés és javítja a hallásodat úgy, hogy nem veszik észre. Minden fantasztikus hangminőségben! HA többet szeretne tudni, akkor kattintson ide: Nuheara