Kaliber

A Kaliber egyéni aktív impulzusvédő egy saját fejlesztés eredménye, mely számos olyan minőségi szolgáltatást képes nyújtani a vadászoknak, amik eddig csak részben vagy korlátozottan voltak elérhetők.

Az egyéni mintavétel után az elektronika és az anatómia figyelembevételével, a legmodernebb 3D tervezéssel és 3D nyomtató technológiával kerül gyártásra az eszköz.

A fejlett algoritmus kiváló térbeli tájékozodást nyújt a les szituációban, a halk hangok felerősítése mellett. Az ultragyors áramkör a lövés pillanatában azonnal 85 dB-re korlátozza a kimenetet ezzel megóvva a hallás épség.

A hangvezető furatok akusztikai beállítása, valamint az anatómiai sajátosságok figyelembevétele nagyban növelni tudjuk a természetes hangzást és a komfortérzetet.

Az egyéni lenyomat alapján készített zajvédő egyik nagy előnye, hogy egy természetes 24-28 dB-es csillapítás jön létre, melyet a házba épített elektronika aktív működése még hatékonyabbá tesz. A belső algoritmus 85-dB-es hangnyomásszint fölött letilt, így kímélve meg az Ön dobhártyáját.

További részletekért látogasson el a termék weboldalára!


Használati utasítások

Használati útmutató, Kaliber aktív zajvédő használatához.

Használati útmutató Bluetooth kábellel szerelt verzió esetén

Elérhetőségeink

Belsound Kft.

+36-30-789-9124

kaliber@belsound.hu

Youtube

Írjon nekünk!