Nuheara

Itt add meg az alcímet

A Nuheara IQBuds Boost Magyarország első "Hearables" terméke. Ez a kategória az Apple earpods termékével kezdődött, de ma már egy dinamikusan fejlődő kategória. Mi is ez? A füledbe viselhető termék, ami valamilyen eszközzel (Okostelefon...) wireless kapcsolódik. A kapcsolaton keresztül tudsz zenét hallgatni, fittness trackerként használni, zajban beszédkiemelésre alkalmas, érintő felületen keresztül vezérelni...

A Boost egy High Fidelity termék. 20Hz-18kHz sávban erősíti a zenét, nagyon dögösen szól. Nem kell elővenned a telefont, elég ha a zsebedben van, úgy is tudsz beszélgetni. Mindezek mellett az EarID alkalmazás segítségével alkalmas magunk általi hallásmérésre és hallásjavításra úgy, hogy ezt nem gondolja senki, hogy valójában az. ...ja és tölthető!

Mérje meg hallását saját magának!

... mert tényleg működik

Earl ID

A klasszikus audiológiai mérőrendszer sémája lapján tiszta hang audiometriás mérést végez a felhasználó, azaz az Ön segítségével. A rendszer figyeli a környezeti zajok szintjét és csak kellő csendben kezdhető el a teszt. A vizsgálat a felhasználó segítségével 10 perc alatt végezhető el és nagyon pontos eredményt ad, de azt azonnal fel is használja a készülék beállításában.

Bemutató terem: Otonet halláscentrum, 1122 Budapest, Maros utca 16/b