Fülzúgás megoldások

A legszélesebb fülzúgás kezelési paletta

Minden a méréssel kezdődik

Tinnometer

Megérkezett Magyarországra a forradalmi Tinnometer, amely Felix Carriou professzor kutatásai alapján készült Tinnitus (Fülzúgás) mérése készült. Ma nincs a világon olyan komplex eszköz, amely ilyen részletesen, pontosan és összetetten tudná mérni a fülzúgást. Az audiológiákon hallásmérésre készült eszközök alapvetően nem alkalmasak ennek a bonyolult és összetett méréssorozat elvégzésére, így hiába lenne akár alkalmas is a terápia a gyógyításra, de nem tudják a szakemberek beállítani az eszközöket...

...ennek most  vége! A Tinnometer segítségével a szakember meg tudja mérni a fülzúgásban szenvedő személyt pontosan és az eszköz nagyon precíz beállításokat is ad a terápiás eszközökhöz a szakembereknek, így nincs kisérletezgetés.

Az eszköz jelenleg csak egy helyen, az általunk kiképzett központban elérhető!

Otonet Halláscentrum

1122 Budapest, Maros utca 16/B.

Terápiák

Egy speciális zajterápia segítségével tréningezzük az agyat, mely a Beltone TinnitusBreaker Pro segítségével segíti a terápiát.

Az eszköz figyeli a környezet hangjait és csak akkor adja a zajterápiát, ha annak van értelme. Ennek beállítása audiológus szakember segítségével történik, aki először meghatározza a fülzúgás erősségét és hangmagassát, és ehhez hangolja az eszközt. Elérhető Hallójárati egyéni készülékben, Fül mögötti készülékben és akár szemüvegszárban is!!!

A Beltone Tinnitus Calmer applikáció  és a Beltone First párosa speciális megoldás, mely máshol nem elérhető. Ezen keresztül Őn választhatja meg a terápiát, azt, ami Önnek a legjobb. Ezek természetből jövő speciális hangok, mellyel elnyomhatja a zavaró hangokat.

A lágylézer terápia rengeteg vizsgálat alapján hatékony mind akut, mind krónikus fülzúgás esetén. A hatékonyságot klinikai vizsgálatok alapján minimum 40mW sugárzást elérő lágylézerrel lehet elérni. Mi a Safe Laser 150 és a Safe Laser 500 terméket forgalmazzuk és gyógyítunk vele. Sokan forgalmaznak Safe Lasert, de  hogyan segít, viszont csak mi tudjuk, hiszen közel 1000 páciensnek segítettünk vele.