Pályázati eredmények


A BelSound kft. gyártási tevékenységének fejlesztése

GINOP-1.2.2-15-2016-02709

TÁJÉKOZTATÓ

A BELSOUND Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2016 júliusában 38.031.102 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül "A Belsound Kft. gyártási tevékenységének fejlesztése" címmel. A támogatás mértéke 70%. A nettó 54.330.172 forint összköltségű projekt keretében 2017 év közepéig a cég gyártási tevékenységének fejlesztését eredményező beszerzéseket fog megvalósítani.

A 2013-ban alakult Belsound Kft. fő profilja hallókészülékek értékesítése, illetve a projekt megvalósulásával már a hallókészülékek gyártása is jelentős területet fed majd le a tevékenységi körünkből. A GINOP-1.2.2-15-2016-02709 azonosítószámú projekt megvalósulása hosszú távon biztosítja a cég nyereséges működését, mivel alkalmassá teszi a vállalkozást több megrendelő kiszolgálására, ezáltal versenyképesebbé válik és erősödik piaci pozíciója.

A fejlesztés keretén belül az alábbi beszerzéseket tervezzük megvalósítani:

Mikroszkóp és tartozékai, szoftverek, mikromotor, 3D szkennerek, 3D nyomtató és tartozékai, forrasztóállomás és tartozéka, elszívó készülék és tartozéka, hang kalibrátor, laptopok, akusztikus tesztkamra-alap vizsgálóeszköz, tesztrendszer és tartozéka

A tervezett fejlesztés végrehajtásával, világszínvonalú technológiával alakíthatjuk ki, indíthatjuk el gyártási tevékenységünket, hiszen egy modern és vezető technológia kerül telepítésre. A jelenlegi bérgyártatás során technológiai és időbeli korlátokba ütközünk, ezért jelen beruházás lehetővé teszi majd a megrendelők gyorsabb kiszolgálását, valamint minőségileg magasabb színvonalú termékek gyártását, mellyel piaci lehetőségeink jelentősen javulni fognak. A projektnek köszönhetően termelésünk gazdaságosabbá válik és termékválasztékunk mennyiségileg és minőségileg is bővülni fog.

A projekt tervezett befejezési időpontja 2017. I. féléve.

A fejlesztésről további információ kérhető:

Nagy Tamás, ügyvezető

Telefon: 06-30/185-25-44, E-mail: nagytamas@belsound.hu