PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-1.2.8-20-2020-03736

Termelékenység növekedést eredményező beruházás a Belsound Kft-nél.

  • a kedvezményezett neve: BELSOUND Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • a projekt címe: Termelékenység növekedést eredményező beruházás a Belsound Kft-nél.
  • elszámolható összköltség: 19 028 570 Ft
  • visszatérítendő támogatás összege: 13 319 999 Ft
  • a visszatérítendő támogatás mértéke: 70 %
  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. április 1.

Projekt tartalmának bemutatása:

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő Belsound Kft. 2013-ban alakult azzal a szándékkal, hogy a tulajdonos hallókészülék értékesítés területén szerzett tapasztalatait hasznosítsa. A vállalkozás kitűzött célja, hogy hazánkban a hallás élményét nélkülöző emberek új lehetőséget kapjanak és az éphallók is hozzájuthassanak elérhető áron forgalmazott magyar fejlesztésű és gyártású zajvédelmi eszközökhöz. A vállalkozás folyamatosan fejlődik és a Beltone termékek (GNResound) kizárólagos magyarországi képviseletét látja el. A Belsound Kft. a kereskedelmi tevékenység mellett hallókészülékek szervizelését és javítását, illetve egyedi hallókészülék és illeszték komplex gyártását is végzi fiadi telephelyén.

Cégünket pontos minőség, gyors kiszolgálás és magas technológiai színvonal jellemzi. A Belsound Kft.

új piaci szegmensekbe és új piaci területekre szeretne betörni részben horizontális-export, részben új termékszegmensek elérésével. Célunk a termékstruktúra szélesítése és a minőség erősítése, melyet jelen projekt keretein belül beszerezni kívánt eszközzel tudunk elérni. A projekt megvalósítását követően a Belsound Kft. a zajvédő termékek gyártása, magyarországi és külföldi értékesítése területén is helyt fog állni. Ezáltal a beruházás növeli termelékenységünket és hozzájárul a munkahelyek megőrzéséhez, esetleges bővítéséhez is.

A projekt keretében a legújabb generációs 3D nyomtató segítségével extra, export minőségű termékgyártást tudunk megvalósítani. Ez az új 3D nyomtató 4K felbontású projektoros technológiát használ, aminek köszönhetően ultra finom felület és nagy precizitás érhető el zajvédő, fülilleszték, hallókészülék házgyártás területen. Az Asiga nyomtatója gazdaságos gyártást tesz lehetővé és alkalmas egyedi megoldások, termékek gyártására.

Céljainkkal összhangban, jelen pályázat keretein belül, az alábbi területen kívánunk fejlesztést megvalósítani és támogatást igénybe venni:

új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása

  • Asiga Pro 4K UV 3D nyomtató és a hozzá tartozó szoftver