BHM-Speciális Hallókészülékek

Csontvezetéses Hallókészülékek

Olyan esetekben alkalmas hallásjavításra, ha a hallójáratban vagy a középfül hallásláncában valamilyen elváltozás, probléma merül fel. Ez lehet hallójárat allegria, mely során a hagyományos hallókészülék viselése nem lehetséges vagy állandó problémát okoz. Adódhat a középfül sérüléséből vagy a hallóláncot ért elváltozásból.  A hallásmérések során a lég- és csontvezetéses értékek között minimum 25dB különbség fentáll, akkor megfelelő a hagyományos készülékekkel szemben. 40dB különbség esetén pedig a hagyományos hallókészülékek nem adnak már sikeres megoldást!

Csontvezetéses Szemüvegszáras Hallókészülékek

BHM Contact Star

BHM Contact Star: A legmodernebb csontvezetéses hallókészülék, amely szemüvegszárba került beépítésre. 8 csatorna, zajkörnyezetenkénti erősítés és fantasztikus hangzásélmény. Akár a tőlünk vásárolt speciálisan a készülékehez gyártott divatos keret felhasználásával, akár bizonyos keretek esetén a vásárló saját keretére is szerelhető megfelelő átalakítással! Egy készüléket több szemüveggel is használhat párhuzamosan!

TB támogatott termék, Közgyógy ellátásban igényelhető! részletek: 

https://sejk.oep.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310208124&termek=bhm-contact-star

BHM AN EVO 1

A BHM AN EVO 1 egy kiváló készülék olyanoknak, akik remek hangminőséget akarnak megfizethető áron. Divatos és kényelmes keretek csatlakoztathatók a készülékhez.

Csontvezetéses Fejpántos Hallókészülék

BHM Contact Mini

A BHM Contact Star nagyon magas minőségű csontvezetéses hallókészülék, mely esetben a hallókészülék 2 részből áll és ezt rejti a fejpánt. Az egyik rész a mikrofonegységet, míg a másik rész a hangprocesszort és a vibrátort. A divatos fejpántok mellett baseball sapka is elérhető! A készülék Cross rendszerben is használható!

A készülék TB támogatással elérhető és közgyógy ellátásban is elérhető! Részletek később..

Csontvezetéses Dobozos Hallókészülék

BHM Apollon

A BHM Apollon jelenleg a világ legerősebb hallókészüléke. Mono- vagy Stereo csontvibrátprral is elérhető. Párja nincsen!

Légvezetéses Hallókészülékek

Légvezetéses Szemüvegszáras Hallókészülék

BHM PAN Trust és Ally

Minden esetben alkalmasak hallásjavításra, ha a hallásvesztés minimum 20dB és a hallásvesztés kever-vagy idegi eredetű. Ez az esetek 98%-a. Ha valaki szemüveges és ahllókészülék viselését javasolják, akkor a legjobb megoldás a szemüvegszáras hallókészülék. Nagyon modern elektronikák és hallókészülék szolgáltatásokat foglal magában, mint IPhone és okostelefon kompatibilítás, távoliról való állíthatóság vagy a 2.4GHz csatlakozási képesség, minden, amit a Beltone hallókészülékek tudhatnak és jelenleg a világ élvonalát képviseli...

Légvezetéses Dobozos Hallókészülék

BHM Apollon

Most és a következő alkalommal az illesztékek három, akusztikai szempontból lényeges elemét vesszük górcső alá.

Mi a Belsound-nál elsődleges célként tűztűk ki, hogy a lehető legmodernebb technológiával a lehető legjobb, legmagasabb minőségű illesztékeket gyártsuk a betegek, illetve a partnereink részére!Az egyéni fülillesztékek súlya, szerepe megváltozott a technológia fejlődésével, de abban mindannyian egyetértünk, hogy nagyon fontos, mind a mai napig...